Disperare mare, Viorica de la Clejani a mărturisit! Iată ce spune artista

Viorica de la Clejani a izbucnit marţi seară în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1. În timpul transmisiunii directe cu Ioniță, din fața casei, mama Margheritei a ieșit din locuință urlând ca o leoică și implorând ca copiii ei să fie lasați în pace.

Viorica de la Clejani, mesaj disperat despre Margherita! Se teme să nu se sinucidă: ‘Dacă face ca Mădălina Manole? Dacă îmi moare fata eu ce fac?”

Au fost momente tensionate în această seară în familia Clejanilor. În timpul emisiunii Xtra Night Show de la Antena 1, moment în care Ioniță, tatăl Margheritei dădea mai multe declarații referitoare la incidentul fiicei sale, Viorica a ieșit din casă urlând în disperare ca copiii ei să fie lasați în pace, astfel încât aceștia să nu ajungă la depresie.

”Am nervi și nu am consumat nimic. Sunt mamă. Lăsați-mi copiiii în pace.Vreți să moară ca Mădălina Manole? A omorât pe cineva? (…) Sunt lucruri mai importante în țara asta. (…) Am rugămintea în calitate de mamă: lăsați-mi copiii în pace. Eu mă mulțumesc că copiii mei trăiesc și nu sunt drogați ca alții.”, a spus Viorica de la Clejani în direct cu lacrimi amare.

Cântăreața mărturisește că de mai multe zile nu a mai putut să iasă din casă deoarece de fiecare dată este arătată cu degetul pentru ceea ce a făcut fiica sa. Acesteia îi este teamă că Margherita se poate îmbolnavi din această situație și se poate ajunge la ceva mult mai rău.

Totodată, Viorica a încercat să-și ceară scuze pentru reacțiile pe care le-a avut, însă luptă pentru copiii săi și își dorește să fie lăsați în pace de toată lumea.

”Îmi cer scuze. N-am putut să mă mai controlez. Vreau să-mi lăsați copiii în pace pentru că este într-un continuu stres. La un moment poate să facă o prostie, iar dacă mie îmi moare fata ce fac eu?!” , a mai spus Viorica de la Clejani disperată pentru situația în care se află.

Parteneri