Divorț ȘOCANT! Cornel Ilie a divorțat de soția sa, Eliza după 5 ani de căsnicie. Ce a anunțat artistul pe pagina lui

Zurli - spectacol

Cornel Illie și soția sa, Eliza, au divorțat! Artistul a făcut anunțul public printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Între Cornel Ilie și soția sa, Eliza, dragostea a apus. Anunțul divorțului dintre cei doi a fost făcut chiar de artist, care a transmis fanilor de pe rețelele de socializare un mesaj, prin care explică ce s-a întâmplat între ei.

Solistul trupei „Vunk” a fost căsătorit cu soția sa timp de 5 ani, iar dragostea lor s-a materializat în doi copii superbi. Din păcate, drumul lor ca și cuplu se separă, însă artistul anunță că vor rămâne în relații bune încontinuare.

Cornel Ilie a făcut anunțul șocant pe pagina sa personală de Facbook. Alături de mesajul emoționant, cântărețul a atașat și o fotografie cu el și Eliza, în timp ce-și strâng mâinile prietenește.

„Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.”, a transmis Cornel Ilie.

În postarea sa, artistul a spus că în toată această perioadă cât au fost căsătoriți, cei doi au învățat foarte multe lucruri unul de la celălalt, iar viața în doi i-a făcut să devină mai puternici și curajoși.

Relația dintre ei va continua să funcționeze normal, pentru a reuși să-și crească cei doi copii așa cum trebuie, fără a fi afectați de separarea părinților. Ba mai mult, membrul trupei „Vunk” și fosta sa soție vor rămâne aceeași buni prieteni cum au fost și până acum.

Parteneri