Divorțul anului! Anda Adam divorțează de Sorin Niculescu după cinci ani de căsnicie

Anda Adam a intrat în atenția publicului, după ce au apărut zvonuri conform cărora artista ar vrea să divorțeze de Sorin Niculescu. Unele detalii observate în mediul online, precum lipsa fotografiilor de cuplu sau a verighetelor, susțineau aceste ipoteze. Deși vedeta a declarat că atunci când va fi cazul, ea va anunța public că divorțează, se pare că informațiile au venit din surse apropiate ale acesteia. Astfel, soții ar fi decis deja separarea și nu mai există cale de împăcare.

Divorțul dintre Anda Adam și soțul său este tot mai aproape. Relația lor a ajuns la final și lucrurile nu mai pot fi remediate. Se pare că zvonurile care spuneau că, deși Sorin a scăpat de închisoare, s-a ales cu probleme în căsnicie și că stresul l-a determinat să-și neglijeze responsabilitățile, punând presiune asupra Andei, au fost adevărate. Problemele în căsnicie apăruseră și erau semne ale unei despărțiri.

Deși Anda a negat un eventual divorț, surse din anturajul lor au dezvăluit pentru Impact.ro cum stau lucrurile. Cei doi locuiesc în aceeași casă doar de dragul fetiței lor, fără a mai avea vreo apropiere fizică, iar peste o lună va avea loc divorțul la notar. Au stabilit toate detaliile, precum custodia sau pensia alimentară, iar cel mai afectat este Sorin, care ar fi făcut tot posibilul ca mariajul lor să meargă. Cei doi vor păstra o relație bună de dragul fetiței lor, căreia vor trebui să-i explice situația, însă nimic nu mai poate fi făcut pentru a se împăca.

„S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei. Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare. Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele.”, au dezvăluit persoane din anturajul celor doi pentru sursa citată.

Parteneri