Doi minori au fost împușcați în cap după ce au ieșit de la liceu! Cei doi prezintă traumatisme grave

Doi băieţi de 16 şi 17 ani, împuşcaţi în cap cu un pistol cu bile în zona unui liceu din Ploieşti.Doi adolescenţi cu vârste de 16, respectiv 17 ani au fost împuşcaţi cu un pistol cu bile în faţa unui liceu din Ploieşti, ambii suferind traumatisme cranio-cerebrale. Agresorii sunt căutaţi de poliţişti.

Conform medicilor, băiatul de 16 ani are o contuzie latero-cervicală şi a fost transportat la spitalul de Pediatrie Ploieşti l, iar cel de 17 ani a suferit un traumatism cranian minor a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Echipajele medicale care au intervenit au constatat că cei doi tineri au traumatiame cranio cerebrale suferite prin împuşcare cu pistol cu bile.

”Astăzi, în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi cu privire la faptul că tineri, cu vârste cuprinse între 15-17 ani, au avut o altercaţie pe str. George Topîrceanu, din municipiul Ploieşt, în urma căreia a fost folosit un pistol cu bile. Exista indicii cu privire la identitatea autorilor, se continua cercetatile pentru depistarea lor”, a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La fata locului se află echipa complexă de poliţişti, care efectuează cercetarea criminalistică a locului faptei.

Parteneri