Doinița Oancea are probleme de sănătate de câteva luni!: “Cereți trimitere la doctori de specialitate”

Doinița Oancea a ajuns pe mâinile medicilor. Frumoasa actriță le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu o problemă de sănătate de câteva luni bune. Iată despre ce este vorba!

Chiar dacă sunt celebre și duc o viață la care mulți aspiră, vedetele noastre nu sunt ocolite de necazuri. Extrem de prezentă pe rețelele de socializare, Doinița Oancea le-a mărturisit internauților că se confruntă cu o problemă de sănătate de câteva luni.

Ce problemă de sănătate are actrița

De curând, Doinița Oancea s-a filmat în cadrul mai multor InstaStory-uri prin care le-a povestit admiratorilor săi prin ce trece de o perioadă destul de lungă de timp. Celebra artistă a declarat că săptămâna trecută a reușit să ajungă la medicul de familie pentru a-i da o trimitere.

Actrița i-a ținut în continuare la curent și le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că astăzi urmează să-și facă niște analize amănunțite, pentru a depista cauza căderii excesiva a părului.

„După 3 luni de zile de când îmi cade părul în mod excesiv, săptămâna trecută am reușit să ajung la doctorul de familie să iau o trimitere. Astăzi o să mă duc să îmi fac și eu niște analize să vedem ce carențe avem prin corp și de ce cade părul”, a spus artista pe Instagram.

Totodată, îndrăgita vedetă și-a sfătuit admiratorii că nu încerce tratamente auzite la-ntâmplare și că ar fi mai bine să-și facă niște analize, la doctor.

„Nu are rost să încercăm tratamente de capul nostru, șampoane și alte altea. Trebuie să facem analize. (…) Mergeți la doctorul de familie, cereți trimitere la doctori de specialitate… faceți analize. Nu luați ce a luat sau a făcut X, Y… suntem diferiți, reacționăm diferit!!!”, a mai spus ea.

Parteneri