Doliu în familia lui Brigitte Macron! Primul ei soț a murit, fost bancher de profesie

André-Louis Auzière (foto sus), fost bancher de profesie, a murit la vârsta de 69 de ani în cel mai mare secret, în urmă cu nouă luni, mai exact în decembrie anul trecut.

Este vorba despre primul soţ al lui Brigitte Macron (67), soţia preşedintelui francez, un mariaj care s-a asfârşit atunci când actuala Prima Doamnă şi-a început aventura cu Emmanuel Macron. Interesant este că familia lui Brigitte n-a făcut niciun anunţ despre moartea tatălui copiilor acesteia până astăzi, când au trecut atâtea luni de la eveniment.

Informaţia a fost dată de fiica lui Brigitte, Tiphaine Auzière, o avocată de 36 de ani, care a declarat, ieri, ziarului Paris Match că tatăl ei a murit şi că a fost înmormântat în cea mai mare discreţie pe 24 decembrie.O discreţie care l-a caracterizat dintotdeauna pe acest fost soţ, care n-a putut fi convins să declare ceva despre prima lui soţie, atunci când cuplul Macron a ajuns la putere, şi cu care nu există vreo fotografie recentă în media.

André-Louis Auzière s-a căsătorit cu Brigitte Trogneux, pe numele ei de fată, în 1974 şi au trei copii împreună: pe Tiphaine, Sebastien şi Laurence. La începutul anilor 90, această căsnicie a cunoscut începutul sfârşitului, atunci când profesoara Brigitte a început o relaţie amoroasă cu elevul ei adolescent, viitorul preşedinte Emmanuel Macron, diferenţa de vârstă dintre ei fiind de 25 de ani.

Soţii Auzière au divorţat, într-un final, în 2006, iar Brigitte s-a căsătorit, un an mai târziu, cu cel care i-a fost, până atunci, amant: Emmanuel Macron.

Parteneri