Două avioane s-au ciocnit în zbor! Toți pasagerii de la bordul aeronavelor au decedat în urma impactului

Un avion de mici dimensiuni, care transporta două persoane, s-a ciocnit în zbor cu un alt aparat, care avea la bord trei turişti, în Franța. Cinci oameni au murit în urma accidentului produs sâmbătă seară.

Avionul care transporta trei turiști a decolat din Poitiers.Două avioane s-au ciocnit în zbor, în Franța, toți pasagerii aflați la bord au muriZeci de pompieri și polițiști au intervenit la fața locului, pentru a securiza zona.Autoritățile nu au dezvăluit date despre cei cinci oameni care şi-au pierdut viaţa în urma coliziunii.

Tragedia a avut loc în regiunea Loches, Indre-et-Loire, potrivit publicației metro.co.uk.

“Avionul ultralight a aterizat în gardul unei case şi nu a rănit pe nimeni din jur, fiind o zonă nelocuită. Toți cei cinci pasageri au murit”, a declarat Nadia Seghier, un oficial local.

Avionul care transporta trei turiști a decolat din Poitiers, aflat la aprozimativ 100 de kilometri de Loches.Nu se știe, deocamdată, care era destinația.

Zeci de pompieri și polițiști au intervenit la fața locului, pentru a securiza zona.

Genevieve Allouard-Liebert, care locuiește în zonă, a declarat pentru BBC că a auzit o bubuitură puternică în momentul în care avioanele s-au prăbușit. Ea și soțul ei spun că ar fi văzut un bărbat căzând din avionul mai mare.

Până la această oră, autoritățile nu au dezvăluit date despre cei cinci oameni care şi-au pierdut viaţa în urma coliziunii și nici cauza care a dus la producerea tragediei.

Poliția din Loches desfășoară o investigație în acest caz.

Parteneri