Două soții au rămas văduve și 3 copii orfani. Înmormântare cu lacrimi și suspine al tânărului carbonizat de viu și al asistentului

Ocsi Buglyos, muncitorul ars de viu în accidentul din Satu Mare, după ce a rămas încarcerat în camionetă, a fost condus pe ultimul drum în sunet de claxoane.

Un asistent medical din ambulanță a fost și el ucis în accident. Bărbatul de 34 de ani, a ars de viu după ce a rămas încarcerat în camioneta care s-a izbit de o ambulanță, a fost înmormântat la Livada, unde locuia împreună cu soția și cei doi copii.

Zeci de oameni au venit să-și ia rămas bun de la Ocsi Buglyos și l-au așteptat cu trandafiri albi în fața bisericii.

Reamintim că tânărul de 34 de ani și un asistent SMURD, Victor Coti, și-au pierdut viața într-un teribil accident rutier, în care au fost implicate o camionetă, o ambulanță și un autoturism.

Un șofer de 19 ani, vinovat pentru tragedie

Vinovat de producerea tragediei ar fi un șofer de 19 ani, care a intrat cu mașina în camioneta oprită pentru a acorda prioritate salvării care era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Șoferul ambulanței o luase pe contrasens pentru că șoferii de pe sensul lui de mers nu i-au acordat prioritate.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în ambulanță, iar mașina a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un cap de pod.

Ocsi a murit ars de viu în camionetă

Patru dintre ocupanții autoutilitarei au reușit să iasă din mașina care a luat foc. Mai puțin Ocsi, care a rămas încarcerat și a sfârșit carbonizat.

În accident a murit și asistentul de 38 de ani din ambulanță, Victor Coti. Colegii lui au încercat să-l resusciteze la locul accidentului, însă tânărul și-a dat ultima suflare pe marginea șoselei.

Victor era tatăl unui copil de patru ani. Soția lui este medic rezident la Anestezie Terapie intensivă, din cadrul Spitalului județean de Urgență Satu Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Parteneri