Draga Olteanu Matei a murit în urmă cu două zile la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, acolo unde a ajuns în stare gravă

În noaptea de marți spre miercuri Draga Olteanu Matei a părăsit această lume la vârsta de 87 de ani! Ieri trupul neînsuflețit al marii actrițe a fost depus la cinematograful ”Mon Amour” din Piatra Neamț, iar duminică va avea loc slujba de înmormântare! Aceasta va fi înhumată cu onoruri militare!

Lumea teatrului și a filmului trece din nou printr-o perioadă grea, asta după ce marea actriță Draga Olteanu Matei a murit în urmă cu două zile la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, acolo unde a ajuns în stare gravă, fiind transferată de la Spitalul Județean din Piatra Neamț!

Deși medicii au reușit să o stabilizeze, iată că inima vedetei a încetat să mai bată în noaptea de marți spre miercuri, atunci când medicii au declarat decesul actriței!

Vestea a picat ca un trăsnet pentru fanii celebrei actrițe, care de acum pot merge să-i ducă un ultim omagiu la Cinematograful ”Mon Amour” din Piatra Neamț unde ieri sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus!

Cei care vor să o vadă pentru ultima dată pe Draga Olteanu Matei o pot face între orele 9:00 și 12:00, 12:30 și 15:30 și 16:00 și 20:30.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică
Duminică, între orele 9:30 și 10:00, va avea loc deplasarea cortegiului pe traseul Cinema Dacia-Platou Curtea Domnească.

Celebră actriță va fi înmormântată cu onoruri militare, care vor avea loc la ora 14:30! Imediat după, Cortegiul funerar va porni apoi spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în fața Teatrului Tineretului.

Înmormântarea actriței Draga Olteanu Matei va avea loc la oar 15:30, atunci când sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia va fi coborât în groapă pentru totdeauna!

Parteneri