Dramă în Marmureş! O femeie și-a ucis fiul de 10 ani în somn. Celălalt băiat, de 4 ani, a început să strige după ajutor: „Mama vrea să îl omoare!”

O crimă oribilă a avut loc într-o comună din județul Maramureș. O femeie și-a ucis în somnul fiul de 10 ani, iar alarma a fost dată de celălalt copil, în vârstă de numai patru ani. „Mama criminală” l-ar fi sugrumat pe micuț.

O femeie din Maramureș și-a sugrumat în somn copilul de 10 ani, după care a încercat să se sinucidă. Crima odioasă a avut loc în satul Bozânta Mică, comuna Recea. Potrivit baiamare24.ro, alarma a fost dată de celălalt fiu al acesteia, în vârstă de numai patru ani, care și-a sunat rudele și a strigat disperat că mama vrea să îi omoare fratele.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii și o ambulanță SMURD. Medicii au reușit să îi salveze viața femeii, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru băiețelul ei.

Conform primelor informații, femeia este profesoară și locuiește singură, alături de cei doi fii, fiind despărțită de soț.

Ancheta a fost preluată de procurori, iar femeii i-a fost deschis dosar penal, scrie Spynews.

Parteneri