Drama unui băiețel din Buzău rămas singur pe lume. ”Copilul nu știe că a rămas fără părinte”

Un băiețel în vârstă de nouă ani trece prin momente cumplite. Tătăl său, singurul sprijin pe care îl mai avea, s-a stins din viață, iar el fără să știe așteaptă în continuare ca bărbatul să vină să îl ia acasă.

Povestea emoționantă a unui copil de nouă ani din Buzău face înconjurul internetului. Băiatul locuia împreună cu tatăl său într-o casă modestă din localitatea Buza, după ce mama acestuia a plecat de acasă având probleme pshice.

În urmă cu doar câteva zile tătal micuțului s-a simțit rău, motiv pentru care a fost transportat la spital cu o ambulanță. Pentru că nu avea cui să lase în grijă pe copil, medicii au hotorât să-l interneze și pe cel mic în spital, unde i-au fost acordate toate cele necesare pentru un trai decent.

Medicii au încercat să-l opereze pe bărbat, însă din cauza stării grave în care se afla și problemelor de sănătătate cu care se confrunta, acesta a murit.

Acum, băiețelul își așteaptă în continuare ca părintele să vină și să-l ia acasă, fără să știe ca a rămas singur pe lume.

”Copilul nu știe că a rămas fără părinte. În ciuda condițiilor de trai, ei țineau foarte mult unul la celălalt. O să fie greu când o să afle ce a pățit tatăl lui”, spune Gheorghe Bălan, asistent social din comuna Buda, potrivit Adevărul.

Mama băiatul a fost găsită, însă aceasta nu se consideră capabilă să-l îngrijează pe micuț. Până când autoritățile vor decide ce o să facă mai departe cu băiețelul de nouă ani și cui va rămâne, aceștia au decis să-i cazeze pe cei doi la un Centru de Urgență al DGASPC Buzău

Parteneri