După alegerile locale toate petrecerile de iarnă vor fi interzise

Petrecerile de dupa alegerile locale ar fi avut un impact serios asupra numarului de cazuri de COVID-19, astfel ca, pentru parlamentare, se vor lua masuri stricte pentru a le interzice „si scris”. Si Craciunul va fi adaptat virusului, a declarat, seful DSP Raed Arafat.

Seful DSU Raed Arafat a declarat, ca in perioada alegerilor vor trebui respectate toate regulile pentru a nu fi raspandit virusul.

„Pentru ziua de vot o sa insistam ca dupa ziua de vot la anuntarea rezultatelor sa nu exista niciun fel de sarbatoriri, iesiri si contact fara masca. Chiar daca lumea va fi bucuroasa, exact asta am vazut la locale – si poate acolo a avut un impact serios. Asta este momentul in care va trebui sa venim si sa interzicem chiar in scris probabil de acum ca sa fim siguri ca acest lucru nu se va intampla atunci. Chiar daca nici la locale acest lucru nu era permis si totusi se intamplat. Deci va trebui sa invatam populatia ca indiferent cat de bucuros esti, care este problema la momentul respectiv, sa nu ajungi sa transmiti aceasta boala peste tot in comunitate”, a spus Arafat.

Parteneri