După ce a cheltuit sute de mii de euro ca să arate ca și Bărbatul Ken, acum s-a transformat în femeie. Imaginea cu Păpușa Barbie

Rodrigo Alves, așa cum se numea el atunci când a devenit cunoscut pe întreaga planetă, a uimit asistența în urmă cu mai mulți ani, când a decis să se opereze de nenumărate ori pentru a arăta precum Bărbatul Ken.

După ce a reușit să atragă atenția și să devină o adevărată vedetă mondială, bărbatul acum în vârstă de 36 de ani a luat o nouă decizie radicală: s-a transformat în femeie, și-a schimbat numele în Jessica Alves și dorește să fie numit Păpușa Barbie.

Pentru a le demonstra tuturor că nu glumește, Bărbatul Ken și-a mărit sânii, a început să poarte peruci și meșe, iar acum șochează din nou: a cheltuit 32.000 de euro pentru a-și face implant fesier!

Imediat după ce și-a modificat din nou corpul, Jessica Alves, așa cum se recomandă acum, a realizat o ședință foto în costum de baie, pentru a arăta întregii lumi noua investiție. Fotografiile au fost realizate în Marbella (Spania) și au fost postate atât pe pagina de Instagram a Păpușii Barbie, cât și pe site-ul Profimedia Images.

Parteneri