După ce au ajuns vedete Vulpița și Viorel au vizitat cartierul Ferentari: “Eu n-aș putea să stau aici. E prea sărăcăcios”

Veronica și Viorel sunt într-o descoperire a locurilor. Cei doi soți au ajuns de la bogăție la sărăcie, iar în urmă cu scurt timp au ajuns în cartierul Ferentari!

Dacă în urmă cu o zi au viziatat locurile scumpe din localitatea Snagov, astăzi Veronica și Viorel au mers împreună și în cel mai sărac cartier din București. Ce părere și-au făcut soții stegaru despre Ferentari!

Veronica și Viorel, de la bogăție, la sărăcie! Soții Stegaru au ajuns în cartierul Ferentari!
Viorel și Veronica au parte de experiența lor în București, dar de locurile frumoase pe care le-au văzut în întreaga țară, însă iată că dacă ieri au observat bogăția de la Snagov, astăzii soții Stegaru au ajuns și în cel mai sărac cartier al Bucureștiului, Ferentari.

Vulpița și Viorel au pornit cu pași timizi către cartierul sărac al Capitalei, știind povești triste, dar și lucruri care i-au îngrozit de-a dreptul despre această zonă.

Veronica a fost destul de tristă de ceea ce a văzut și a afirmat că nu va putea niciodată să stea într-un așa loc, deoarece nu este nimic pe placul ei.

”Eu n-aș putea să stau aici. Mi-ar fi teamă de vecini, e prea sărăcăcios”, a spus Vulpița chiar în timp ce se afla în Ferentari!

Cei doi soți nu au fost deloc încântați de cele văzute, iar chiar dacă au încercat să pară că le place, imediat după ce oamenii s-au depărtat de ei, Veronica și Viorel au ținut să menționeze că totul arată foarte urât.

Mai mult de atât, soțul Veronicăi spune că i-ar fi frică să stea în așa cartier.

”E o zonă cam periculoasă din punctul meu de vedere”, a spus Viorel.

Parteneri