După ce fostul soț a devenit violent o femeie a solicitat sprijinul autorităților. Iată răspunsul operatorilor STS: “”Nu ești normală” și ”Nu ești sănătoasă”

Chiar și după cazul Caracal, răspunsuri de neimaginat din partea operatorilor STS, continuă să apară. A fost și cazul unei femei din Constanța, care a sunat la 112 pentru a-și reclama fostul soț, devenit violent. În caz a fost deschisă acum o anchetă, iar bărbatul și-a primit deja pedeapsa.

Întâmplarea a avut loc la începutul lunii septembrie, în localitatea Henri Coandă. Femeia a apelat la ajutorul poliției, după ce fostul soț ar fi devenit violent cu ea. Cei doi au ămpreunp trei copii, dintre care doi majori, dar care încă locuiesc cu mama lor. Este vorba despre o fetiță de 12 ani, un băiat în vârstă de 18 ani și o altă fată, în vârstă de 19 ani.

De la ce ar fi izbucnit scandalul

Potrivit spuselor bărbatului, ajuns în fața instanței, fosta lui soție ar avea probleme cu consumul de alcool și nu ar merge cu zilele pe acasă. De la divorțul lor ea s-ar fi și recăsătorit.

Fostul soț a spus instanței că băiatul de 18 ani, împreună cu copilul de o lună și jumătate și cu nora au fost dați afară din casă de către femeie și au venit noaptea la acesta.. El s-ar fi dus la fosta soție la serviciu să o întrebe care este motivul pentru care nu trimite alocația copilului de care susține că el ar avea grijă și pentru a o întreba motivul pentru care i-a dat pe cei trei afară din casă, noaptea, scrie Replica de Constanța

Răspunsul operatoarei de la 112

Când femeia a sunat la 112 pentru a-și reclama fostul soț, răspunsurile operatoarei au fost de-a dreptul halucinante. ”Nu ești normală” și ”Nu ești sănătoasă”, i-a spus aceasta victimei, potrivit apelului la 112 înregistrat și prezentat în instanță de STS. De asemenea, ea l-a numit ”boschetar” pe agresorul reclamat.

Inspectoratului General al Poliției Române a deschis acum o anchetă disciplinară, în urma convorbirii.

Pedeapsa primită de bărbat

Judecătoria a admis cererea procurorilor și a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 3 luni pentru femeia agrestată. Bărbatul este obligat să păstreze o distanță de 100 metri față de victimă, precum și de locuința acesteia. El mai trebuie să plătească și 500 de lei, cheltuieli de judecată

Parteneri