După ce Pepe a anunțat că va divorța de Raluca, artistul a făcut o mărturisire legată de o noapte de amor cu Daniela Crudu

În urmă cu doar câteva zile, Pepe a făcut un anunț cu care a luat în surprindere pe toată lumea. Cântărețul a declarat că el și Raluca, mama celor două fetițe ale sale vor divorța! Pe vremea când încă mai era împreună cu soția lui, artistul a făcut o mărturisire legată de o noapte de amor cu Daniela Crudu!

Un nou divorț în lumea showbizului, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru toți fanii familiei Raluca-Pepe, asta după ce artistul a anunțat în urmă cu doar câteva zile că mariajul de opt alături de mama fetițelor sale a luat sfârșit, iar totul ar fi pornit de la cea care momentan încă îi este soție.

Din spuse sale reieșea că el a mai încercat să repare lucrurile și împreună să-și mai dea o șansă iubirii, însă din păcate asta nu s-a întâmplat, iar până la urmă au fost nevoiți să se separe.

Cei doi au avut mereu o relație frumoasă și mereu s-au afișat ca o familie model, însă să ne amintim că pe vremea când era în continuare căsătorit cu Raluca, Pepe a făcut o afirmație care a lăsat în urmă multe semne de întrebare.

Invitat într-o emisiune TV, cântărețul a declarat că dacă ar accepta să aibă o aventură cu Daniela Crudu, însă știm cu toții că atunci când era cu Oana Zăvoranu mai multe imagini a făcut înconjurul internetului!

Acesta se afla cu bruneta într-un show TV, iar în timpul filmărilor cântărețul a fost surprins în mai multe fotografii cu mâinile pe sânii Danielei Crudu, însă totul a fost binînțeles o glumă, care a fost tratată ca atare chiar și de fosta lui soție.

”Decât să ne porcăim, mai bine o trage pe Cruduța de sâni. Bine că are de ce să tragă”, spunea Oana Zăvoranu la vederea acelor imagini!

Pepe și Oana Zăvoranu s-au despărțit cu scandal!
A fost scandal mare atunci când Pepe și Oana Zăvoranu au anunțat că divorțează și abia, abia au învins secura războiului, însă acum a apărut din nou.

Oana Zăvoranu îl atacă iar pe fostul său soț cu postări care mai de care mai acide, iar toate acestea vin după ce el a anunțat separarea de Raluca, mama fetițelor sale!

Parteneri