După scandalul cu drogurile, filmulețe cu Margherita în ipostaze ciudate

La scurt timp după ce Margherita a avut niște gesturi inexplicabile pe Internet, reacția lui Ioniță de la Clejani nu a întârziat să apară. Artistul pare a fi ajuns la capătul puterilor din cauza acestei situații.

Este greu ca părinte să-ți vezi copilul că are probleme, iar uneori nu prea ai cum să-l mai ajuți. Viorica și Ioniță de la Clejani au avut un șoc atunci când au aflat ce s-a întâmplat cu fiica lor, Marga.

După ce Margherita a postat pe Internet niște filmulețe greu de explicat și de înțeles, Ioniță de la Clejani susține că e foarte bine ce a postat fiica lui. Cel mai probabil, tatăl vedetei nu mai poate face față a tot ceea ce se întâmplă în această perioadă în familia lui.

„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă’, a declarat Ioniță de la Clejani, care a fost abordat de reporteri în timp ce se urca la volan.

Margherita de la Clejani, gesturi inexplicabile după ce a fost prinsă drogată la volan
În pofida faptului că, în acest moment, este cercetată de poliție, Margherita pare că vrea cu tot dinadinsul să-i sfideze pe cei din jur, tânăra postând ieri pe contul personal de socializare niște filmări care au stârnit indignarea tuturor.

Bruneta a postat un nou clip cu ea, în care stă pe scaunul de lângă șofer, într-un autoturism… atât de relaxată, încât a scos picioarele pe geam! Mai mult, într-o altă filmare, tot în mașină, Margherita dansează lasciv, în timp ce în mână ține un pistol, dovadă că nu se sinchisește de faptul că are un dosar penal! Cât despre comentariile „Fata bogată’ și „Dragoste pentru mafia’, prin care și-a subtitrat filmările, și acestea sunt cât se poate de neinspirate…

 

Parteneri