Durere fără margini pentru șapte copii, după ce mama lor s-a sinucis chiar de ziua fiicei ei

Durere fără margini pentru șapte copii, după ce mama lor s-a sinucis chiar de ziua fiicei ei. Soțul, apropiații și prietenii femeii sunt în stare de șoc, după ce oamenii legii au făcut o descoperire halucinantă pe telefonul ei.

Louise Giles, mamă a șapte copii, a hotărât să se spânzure în propria casă, chiar de ziua uneia dintre fiicele sale. Moartea femeii în vârstă de 41 de ani a șocat pe toată lumea, cu toții cunoscând-o drept o persoană fericită. Nimeni nu știa însă adevărul care o măcina zi de zi.

Louise Giles și-a pus capăt zilelor de ziua fiicei ei, după ce a aflat că suferă de depresie
Cu o săptămână înainte să se sinucidă, femeia de 41 de ani a fost fără știrea familiei la doctor. Louise Giles nu a suportat diagnosticul pus de medici: depresia, chiar dacă probabil știa deja că suferă de asta.

Chiar dacă boala a devenit în timp apăsătoare, femeia a preferat să nu spună nimănui despre asta. Din păcate, Louise nu a reușit să o învingă singură și a renunțat, spânzurându-se în casă, cât timp soțul și cei șapte copii erau plecați la serviciu și la cursuri.

Veridictul cumplit dat de legiști în cazul femeii i-a șocat pe membrii familiei sale, atunci când li s-a spus că aceasta s-a sinucis. Aceștia au declarat că nu știau nimic despre tulburarea de care suferea Louise, chiar dacă își petreceau mai tot timpul împreună.

„Nu știam despre tulburare, nu știam nimic despre faptul că ea mersese la medicul de familie. Am fost la patinaj duminica dinaintea morţii, nu am văzut-o diferită. Am fost alături de ea tot timpul, singurele dăţi când lipseam erau când eram la serviciu şi nu ştiam nimic. Petreceam fiecare seară împreună şi weekendurile”, a spus soţul lui Louise, conform Daily Mail.

Soțul femeii a aflat de moartea ei, după ce Louise nu a mai răspuns la telefon. Disperat, acesta a rugat-o pe o vecină să meargă la ei acasă, iar aceasta a găsit-o moartă. Și mai șocant este faptul că în aceeași zi era ziua de naștere a fetiței sale.

„Ce femeie minunată ai fost, acum este cel mai greu pentru noi toți, cei care trebuie să trăim fără tine aici. Nu va mai fi niciodată la fel, odihneşte-te în pace îngerul meu. Ce femeie frumoasă în interior și în exterior. Ar trebui să fii aici cu noi, nu-mi vine să cred că se întâmplă asta”, a scris mama femeii pe rețelele de socializare.

Apropiații familiei lui Louise se arată și ei șocați de vestea tragică, știind-o pe femeie drept o mamă iubitoare și o soție extrem de devotată. Potrivit spuselor lor, aceasta era mereu zâmbitoare și optimistă, de parcă nu o supăra nimic.

„Louise Giles a fost o soție, o mamă, o fiică și o bonă grijulie și iubitoare. A avut întotdeauna un zâmbet pe față și cei șapte copii ai ei o iubesc atât de mult.”, a spus un apropiat al familiei lui Louise.

Oamenii legii au continuat cercetările și au găsit pe telefonul ei mobil mai multe search-uri pe Google despre sinucidere. Femeia s-a informat despre asta înainte să-și pună capăt zilelor, potrivit sursei menționate anterior.

Parteneri