”E absolut incredibil”. Vedetă terorizată în fiecare noapte! A fost nevoită să sune la poliție

Iulia Albu locuieşte într-o zonă rezidenţială a Capitalei, însă acest lucru nu o scapă de probleme. Frumoasa şatenă este nevoită să apeleze în fiecare seară la ajutorul poliţiştilor, din cauza zgomotului puternic de pe un șantier din apropiere care nu o lasă să se odihnească.

Este cunoscut faptul că pentru Iulia Albu situaţia financiară este foarte importantă. Vedeta este obişnuită să trăiască în lu, iar pentru acest lucru munceşte foarte mult. Pentru că are nevoie de odihnă, Iulia Albu a apelat de câteva ori numărul unic de urgenţă 112 pentru ca autorităţile să ia măsuri în ceea ce priveşte lucrările unui şantier din apropierea locuinţei sale.

În miez de noapte vedeta aude zgomote infernale din cauza muncitorilor, care, se pare au program prelungit.

Iulia Albu terotizată în fiecare noapte

”Deci uitați-va și voi. La ora asta șantierul este în toi. Cine le-o da voie să facă acest zgomot noaptea. Este absolut incredibil. Toarnă betoane, oare ce or face acolo!? Am sunat la poliție și abia aștept să văd ce se va întâmpla”, a spus Iulia Albu pe pagina sa de Instagram destul de nervoasă de situția creată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am chemat politia. Este incredibil Asa ceva.

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu) pe

Iulia Albu și-a luat o nouă găină cu gât golaș

Nu mai este o noutate faptul că Iulia Albu își ia animale de companie mai “ciudate”. De-a lungul timpului, ea a purtat la subraț atât găini, cât și cocoși, ce-i drept de rasă. Pe lângă aceastea, vedeta are și cameleoni sau căței. Desigur, fiecare animal de companie este tratat “regește”, și poartă nume sofisticate.

Spre exemplu, două din înaripatele ei purtau numele de Jean-Luc Charmois le Doux și Chateau LouLou de la Fraise. Ei bine, nu știm unde sunt cele două găini de rasă cu care Iulia Albu defila pe covoarele roșii la evenimente sau mergea la restaurant, însă cert este că acum are un nou animal de companie de care este tare mândră.

Parteneri