E scandalul momentului în România! Ciprian Marica, prins într-o cameră de hotel cu soţia unui prieten. Cei doi, puşi într-o situaţie penibilă de soţul care i-a filmat – VIDEO

Toată lumea a auzit măcar odată de Ciprian Marica, fost fotbalist la Națională și cu destule meciuri în picioare, dar a trecut, parcă, neobservată o escapadă a fostului component al Naționalei, în care nu era implicată soția… ci amanta. VEZI VIDEO LA FINALUL ARTICOLULUI

Ciprian Marica, conform celor apropiați, are doi copii frumoși cu Ioana Marcu, cu care este într-o relație de aproximativ cinci ani, dar asta nu l-a împiedicat ca, în același timp, să-și mai facă rost și de o amantă, în persoana tinerei de 31 de ani, Ana Muntean. Ana Muntean este măritată cu șeful Transgaz.

Ziardecluj.ro publică astăzi un material video în care fostul fotbalist și mai tânăra sa amantă sunt prinși în flagrant de către soțul tinerei, Florin Munteanu care a filmat tot episodul din hotelul clujean, unde cei doi au decis să ”povestească” despre una, despre alta, el doar într-un prosop de baie și ea…la fel.

Cum au fost filmați la hotel

Evenimentul datează din august 2019, când Ciprian Marica și Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz, Florin Muntean, s-au întâlnit într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Ana Muntean, de 31 de ani, este mămica a doi copii minunați și familistă convinsă, așa cum pozează pe Facebook, în emisiunile de televiziune sau pe Instagram. Ceea ce este și mai dramatic în toată această ”telenovelă” este faptul că fotbalistul se cunoștea cu Florin Muntean Junior și cu Ana de mai multă vreme, fiind prieteni de familie, având chiar și apartamente în același bloc în Mamaia.

Aventura din Grand Hotel Italia a avut însă un final nefericit pentru cei doi, deoarece soțul încornorat, după ce a primit un pont de la o persoană binevoitoare, s-a dus direct la camera 509 să verifice informația și unde i-a și găsit pe cei doi. A bătut discret la ușă și ce să vezi, a apărut chiar vedeta Ciprian Marica cu un prosopel înfășurat și vizibil jenat, Marica a încercat să îl scoată pe încornorat de pe coridoarele hotelului. Soțul avea chef să își vadă și soția care, în cele din urmă, și-a făcut apariția. Florin Muntean Jr o ceartă pentru că s-a lăsat marcată și reclamă ipocrizia roșcatei, scrie Playtech.

Parteneri