Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut tot! Ce relaţie are cu Alex Bodi, “fostul” lui Bianca Drăgușanu

Ella de la Puterea Dragostei, prima declaraţie despre legătura cu Alex Bodi! Bruneta a recunoscut că are o relaţie specială cu omul de afaceri!

Ella de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai iubite concurente din emisiunea fenomen prezentată de Andreea Mantea. Ei bine, cât timp a fost pe plaiurile mioritice, protagonista noastră a petrecut foarte mult timp cu Jador, aceştia fiind surprinşi de câteva ori la cinematograf sau la cafenele, scria kfetele.ro.

Misterul planează însă, în continuare, când vine vorba despere relaţia lor, solistul afirmând că sunt doar prieteni apropiaţi, în timp ce cârcotaşii susţin că, din contră, ar forma un cuplu. Ella a fost, până acum, rezervată, ferindu-se să clasifice legătura pe care o are cu artistul. Cert este că protagonista noastră îl iubeşte foarte mult pe cântăreţ, după cum a afirmat, de altfel, cu sinceritate, şi în emisiune.

Ceea ce ni se pare cu adevărat interesant este că surse din apropierea Ellei susţin că aceasta ar fi fost contactată de nimeni altul decât Alex Bodi, o veche cunoştinţă a ei. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu şi frumoasa Ella au prieteni comuni, la Cluj, şi au ţinut legătura.

Trebuie să menţionăm însă că între omul de afaceri şi concurenta de la Puterea Dragostei este vorba strict de o relaţie de amiciţie, sursele noastre precizând că Bodi nu a făcut, deocamdată, niciun pas interpretabil.

În urmă cu puţin timp, contactată telefonic de jurnaliştii kfetele.ro, Ella a vorbit despre prietenia strânsă pe care o are cu Alex Bodi.

Ella de la Puterea Dragostei, PRIMA declaraţie despre legătura cu Alex Bodi

“Este adevărat! Eu cu Alex ne-am cunoscut cu mult înainte să fie el cu Bianca. Avem prieteni comuni şi, DA, am vorbit mult în perioada asta, dar nimic special. Îmi este un om drag şi îl apreciez pentru tot ceea ce face şi ce este el. Am discutat mai mult despre situaţia lui actuală şi l-am încurajat să fie puternic”, a declarat Ella, în exclusivitate, pentru kfetele.ro.

Parteneri