Ella de la “Puterea Dragostei” se gândește la Jador cu regret în suflet: “Odată ce reușim să acceptăm durerea”

Ella a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la “Puterea dragostei”.Ella a intrat in casa “Puterea dragostei” in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau.

Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine. Acel moment a insemnat despartirea lor definitiva.
Insa lucrurile aveau sa ia o cu totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa “Puterea dragostei”, pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie in continuarea curtat de frumoasa bruneta.

Si astfel, lucrurile au inceput sa degenereze intre fostii iubiti, Ella si Jador, deoarece artistul s-a aratat extrem de deranjat de atitudinea frumoasei brunete. Desi cei doi au mai incercat sa dea o sansa relatiei lor, in celel din urma, Jador a decis sa puna capat definitiv si sa se retraga din emisiune, frangandu-i inima Ellei.

Dupa plecarea lui Jador, Ella a fost extrem de trista, insa treptat, a inceput sa se resemneze si sa mearga mai departe. Chiar daca isi doreste enorm sa para puternica si sa nu arate numanui cat de mult o afecteaza tot ceea ce i se intampla lui Jador in viata personala, Ella are momente cand inca se mai gandeste la el cu durere in suflet. Iata ce mesaj a publicat bruneta recent, pe contul ei de socializare:

“Odata ce reusim sa acceptam durerea indurata,suntem pregatiti sa indeplinim scopul in viata!Refuzam sa acceptam durerile din viata,ne obosim pentru a le opune rezistenta si nu ne mai ramane niciun strop pentru a ne urmari scopul!E mai intelept sa accepti durerea si sa te lasi modelat de ea!Ulterior in viata vei fi mai chibzuit,mai profund si mai eficient! #beconfident #bestrong #bedifferent”, a scris Ella pe contul ei de socializare.

Parteneri