Ella, fosta concurentă la Puterea Dragostei a îmbrăcat rochia de mireasă într-o zi specială din viața ei. Imaginea cu frumoasa concurentă

Ella a imbracat rochia de mireasa si nu s-a sfiit sa le arate acest lucru si urmaritorilor ei. Ella este o femeie frumoasa si eleganta si isi doreste extrem de mult sa fie un model pentru celelalte femei. Datorita expunerii pe care a avut-o in emisiunea Puterea dragostei, Ella a reusit sa devina ceea ce si-a dorit: model. Aceasta a fost model intr-o colectie de rochii de mireasa si trebuie sa recunoastem ca a aratat superb.

Ella de la “Puterea Dragostei” a recunoscut de multe ori ca este adepta interventiilor estetice, insa nu este de acord cu persoanele care exagereaza cu anumite proceduri. Astfel, in urma cu ceva timp Ella a trecut pragul medicului estetician pentru a-si injecta acid hialuronic in buze, dar rezultatul final nu a mulțumit-o deloc, si apoi tanara a luat decizia de a apela din nou la ajutorul medicului specialist, dar pentru a topi acidul hialuronic.

De curand, Ella a recurs la o noua interventie estetica inedita, la nivelul picioarelor. Aceasta a apelat la o clinica specializata, pentru a rezolva problema celulitei din zona picioarelor. Iata cum a fost surprinsa in cabinet:
“Va dati seama ce bomba o sa fiu! O bomba cu ceas!”, a spus Ella, chiar in timpul procedurii estetitce.

Ella nu și-a găsit sufletul pereche la “Puterea Dragostei”, cu toate că a interacționat cu mai mulți băieți. Este cunoscut faptul că aceasta a fost îndrăgosită de Jador, dar și că a vorbit cu Iancu, dar nu a format un cuplu cu niciunul dintre ei.

Cu toate acestea, acum, după ce s-a întors în România, Ella a dat de înțeles că în viața ei ar exista cineva. Fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” a postat un mesaj pe contul personal de instagram prin care a sugerat că este mai bine ca lucrurile să rămână secrete până în momentul în care există o siguranță că relația este una serioasă.

“Ține secret până când e permanent.”, a scris Ella pe instagram.

Parteneri