Eva și David Măruță deja își câștigă singuri banii! Ce spune Andra despre expunerea celor mici

O cântăreață extrem de talentată și o femeie împlinită. Așa am putea să o descriem pe Andra, care, în ciuda notorietății a rămas o fire modestă. Mereu cu zâmbetul pe buze, prioritatea ei principală sunt acum copiii. Eva și David sunt încă micuți, însă deja muncesc și sunt cunoscuți pe rețelele de socializare.

Eva și David Măruță deja își câștigă singuri banii! Ce spune Andra despre expunerea celor mici. „Ne-am asumat că vor apărea de mici în presă sau în social media”
Pentru Andra, cea mai importantă este fericirea copiilor săi

Ce sfaturi primesc de la mama lor și ce și-ar dori să devină „când vor fi mari”.
Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc, iar copilașii par să îi calce pe urme. Eva și David sunt deja cunoscuți. Chiar dacă au un avantaj mare, în ceea ce privește celebritatea părinților lor, cei doi copilași au început să muncească de la vârste fragede.

Cum a luat Andra decizia de a-și expune copii în spațiul public
Există vedete care își scot copiii la înaintare, îi expun în spațiul public și altele care, dimpotrivă, încearcă să îi țină cât mai departe de ochii curioșilor. Andra a conștientizat de la bun început că ar fi aproape imposibil ca micuții săi să nu ajungă ținta presei așa că a găsit o modalitate de a-i expune, însă cu foarte mare precauție. Îi lasă să aibă conturi pe rețelele de socializare, pe Instagram și YouTube, cât și ședințe foto, însă are mereu grijă să controleze ce fac ei.

„Ne-am hotărât când ei erau mici să îi protejăm în acest fel. Am vrut să de ținem numele paginilor lor pentru a ne asigura că nu le ia cineva cu rele intenții. Apoi, știind cât de expuși suntem, ne-am asumat că vor apărea de mici în presă sau în social media, dar am vrut să se întâmple cum și cât vrem noi. Așa putem să îi monitorizăm, să îi ajutăm, să îi protejăm.”, a spus Andra, într-un interviu pentru VIVA.

Vloggurile celor mici arată părți amuzante din viețile lor și vieții de familie. Vedeta spue că lucrurile se petrec firesc, iar ei nu încearcă să creeze o imagine falsă, pentru public. Doresc ca oamenii să îi vadă exact așa cum sunt și reprezintă o modalitate de a ține legătura cu fanii și a se apropia de ei.

Eva și David își câștigă singuri banii

Munca lor, care este mai mult o joacă, are și o răsplată pe măsură. Copiii își câștigă singuri banii, însă Andra are grijă să îi educe frumos. Îi învață să nu facă excese și să doneze celor nevoaiși.

„Educația financiară este o temă foarte complicată și ne-am propus să o abordăm de când ei sunt foarte mici. Noi nu am crescut în familii în care totul era posibil și accesibil, am și muncit de la vârste fragede și am apreciat tot ce ne-au oferit părinții noștri. Asta se vede și acum, nu facem excese, nu cheltuim toți banii câștigați, nu ne îndatorăm ca să ne satisfacem orice dorință.

Ne dorim ca și ei să crească știind diferența dintre dorință și nevoie și să știe cât e nevoie să muncești pentru a avea rezultate, fie ele financiare sau de alt fel. Asta nu înseamnă că nu le cumpărăm lucruri, dar le explicăm mereu ce înseamnă asta, de unde vin banii și cum îi folosim. În plus, îi învățăm să doneze, să dea jucării și haine, să se gândească și la alții care sunt mai puțin norocoși.”, a mai dezvăluit artista, pentru sursa citată.

Micuții sunt conștinți de faptul că și ei câștigă bani, dar, în același timp, părtinții sunt cei care au grijă de ei. Totodată, Andra a dezvăluit că pentru ea fericirea lor este cea mai importantă, așadar se consultă cu toții când este vorba de luat o decizie.

Artista a vorbit și despre ce își doresc Eva și David să facă atunci când vor fi mari. Este încă mult prea devreme pentu o decizie, însă copiii au vise mărețe. Eva ar vrea să îi calce pe urme mamei, în timp ce David ar vrea să cutreiere spațiul cosmic.

„Nu sunt încă hotărâți. Eva și-a dorit să fie pictoriță, balerină, cântăreață… În principiu, acum vrea să fie ca mami. Și David a avut același parcurs: și-a dorit să fie astronaut, toboșar, prezentator, ca tati, rapper… Încă nu dau la facultate, mai au timp să se gândească!”, a povestit cântăreața.

Parteneri