Explozie uriașă în București,oamenii au crezut că a fost cutremur! Două bancomate au fost distruse, din care unul a fost luat cu totul

Explozia de la bancomatele din Otopeni a fost atât de puternică, încât oamenii din zonă s-au speriat și au crezut că este vorba despre un cutremur. La cinci ore de la incident, autorii încă nu au fost găsiți.

Incidentul a fost loc în noaptea de luni spre marți. Polițiștii din Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că la parterul unui bloc din orașul Otopeni a avut loc o distrugere.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, de fapt, a avut loc o explozie fiind distruse două bancomate care aparțin unei bănci. Banca urmează să facă monetarul și să stabilească valoarea pagubei. La fața locului continuă cercetările pentru a se stabili cum au acționat exact autorii și cine sunt ei.

Nicio persoană nu a fost rănită. Au fost înregistrate însă pagube materiale însemnate. Un bancomat a fost scos și luat cu totul. Geamurile de la parterul imobilului au fost spulberate, iar pereții sunt distruși.

Oamenii spun că impactul exploziei a fost atât de puternic, încât au crezut că este vorba despre un cutremur.

Parteneri