Familia lui Florin Salam a încălcat regulile și au dus trupul neînsuflețit al lui Nelu Stoian acasă cu toate că era infectat cu Covid

Familia lui Florin Salam riscă acum dosar penal, după ce au luat hotărârea de a-i aduce trupul neînsuflețit acasă fratelui manelistului. Rudele lui Nelu Stoian nu vor să se conformeze, durerea pierderii fiind mult prea mare.

Drama din familia lui Florin Salam este uriașă, după ce fratele manelistului, Nelu Stoian, a pierdut lupta cu teribilele boli de care suferea, printre care și infecția cu noul coronavirus. Starea lui era foarte gravă încă de când a fost internat la Institutul „Matei Balș”, astfel că, la momentul decesului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Imediat după aflarea veștii triste, familia lui Nelu Stoian a vrut să îi ia trupul neînsufleți acasă, pentru a-l înmormânta conform tradiției, deși faptul că a murit când încă era infectat cu noul coronavirus ar fi trebuit să le interzică acest lucru.

S-a și întâmplat acest lucru, pentru că, potrivit unor surse, oamenii legii i-ar fi somat în această privință, a înmormântării cât mai rapide a acestuia. Rudele nici nu au vrut să audă de așa ceva, astfel că funeraliile fratelui lui Florin Salam vor avea loc pe data de 30 septembrie, miercuri, cu doar o zi înainte de aniversarea a 41 de ani ai manelistului.

Astfel, familia lui Nelu Stoian riscă un dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a bombaterii bolilor. Soția fratelui lui Florin Salam ar fi declarat că nu o interesează dacă intră la pușcărie, ea își dorește să își vegheze și să își plângă soțul în voie.

Parteneri