Fekeli din serialul “Mă numesc Zuleyha”, cel mai de succes actor din istoria serialelor turcești. În câte producții a jucat celebrul Kerem Alisik

Celebrul actor Kerem Alisik (Fekeli din serialul “Ma numesc Zuleyha”) face parte din garda de aur a celor mai talentati si apreciati actori din Turcia!

Kerem Alisik s-a nascut in 1960, in Istanbul, intr-o renumita familie de actori si si-a descoperit inca de timpuriu pasiune pentru actorie si a decis sa duca mai departe cu mandrie traditia de familie.

Acesta a absolvit cu succes Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul si a inceput din 1995 sa joace in nenumarate piese de teatru, in care s-a remarcat rapid drept un actor talentat. In anul 2000 a avut prima experienta intr-un proiect cinematografic, si a continuat sa fie profesor de arta dramatica, in cadrul Centrului Cultural “Sadri Alisik”.

Kerem Alisik a jucat in peste 30 de filme artistice si in multe seriale de televiziune, care i-au adus un succes rasunator, printre acestea se numara: “Zehirli Çiçek”, 2000, “Şarkilar Seni Söyler”, in 2003, Zehirli Çiçek, 2000, “Kartallar Yüksek Uçar”, 2007, “Dragoste infinita”, in 2016, unde desi a jucat un rol secundar, personajul Ayhan a avut un mare impact asupra publicului.

Si in anul 2018 a fost cooptat sa joace in distributia serialului de succes “Ma numesc Zuleyha”, unde a interpretat un rol secundar insa a adus un plus de valoare productiei prin vasta sa experienta pe platorurile de filmare.

“Mă numesc Züleyha” înfățișează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor ’70, și continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana, locuri ce poartă amprenta unor povești legendare, despre curaj și iubire, dar și despre răutate, ambiție și tiranie.

“Mă numesc Züleyha” îi aduce în prim – plan pe Yilmaz Akkaya și Züleyha, doi tineri care se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea în care trăiesc, dincolo de prejudecățile vremii și, mai presus de orice, sunt dispuși să facă totul pentru dragostea lor.

Yilmaz Akkaya (interpretat de Uğur Güneș) este un bărbat puternic, tenace, care nu se teme de moarte, și este dispus să facă orice, chiar să ucidă, pentru femeia pe care o iubește cu disperare.

Züleyha (interpretată de Hilal Altınbilek), partenera de viață a lui Yilmaz, este o tânără frumoasă și puternică, care a renunțat la ea însăși, la visele ei, pentru a-și salva bărbatul iubit. Cei doi îndrăgostiți își doresc să se căsătorească, însă planul lor nu decurge așa cum își doresc. Situația se complică iar cei doi îndrăgostiți, ca să rămână împreună, recurg la un “șiretlic”, care va avea serioase repercusiuni. Greșeala tinerilor le va răscoli acestora viața și va distruge orice șansă de salvare, lăsându-i într-un tumult de emoții și probleme.

Yilmaz ajunge să comită o crimă pentru a-și proteja iubita, pe Züleyha, de cruzimea propriei familii. La rândul ei, frumoasa fată preferă să moară decât să renunțe la iubitul ei, devenit asasin de dragul iubirii lor. Pentru a-și salva dragostea, Yilmaz și Züleyha pornesc într-o călătorie primejdioasă.

Întreaga poveste capătă dimensiuni nebănuite, atunci când Hunkar Yaman, interpretată de Vahide Perçin, vrea să păstreze, cu orice preț, averea familiei deținută de secole.

Parteneri