Florin Bugar, antrenorul naționalei feminine U19 a României, a decedat în această dimineață, la vârsta de 48 de ani

Florin Bugar, antrenorul naționalei feminine U19 a României, a decedat joi dimineața, la vârsta de 48 de ani, anunță FRF.Tehnicianul, care pregătea și echipa de fotbal Piros Security din Arad, se afla de câteva zile la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Timișoara, în stare gravă, după ce fusese depistat cu COVID-19.

Antrenorul naționalei feminine U19, răpus de COVID-19. Florin Bugar a murit la 48 de ani
Florin Bugar a fost diagnosticat cu encefalită de etiologie COVID, starea acestuia s-a înrăutățit, iar joi dimineață a decedat.

“Florin Bugar a pierdut în această dimineață cea mai importantă luptă, cea cu viața!

Antrenorul echipei naționale de fotbal feminin al României și al echipei Piroș Security Arad a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie! Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID.

De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de băieți și fete a clubului CFR Timișoara, echipa Piroș Security Arad și echipele naționale de junioare ale României.

Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați”, a transmis FRF.

Parteneri