Florin Pastramă a plecat de acasă după o certă cu Brigitte! Acum este de negăsit

Florin Pastramă e de negăsit. Soțul lui Brigitte a plecat de acasă, iar totul s-ar fi întâmplat după ce aceștia s-ar fi certat din nou! Bruneta s-ar fi încuiat înainte în baie pentru a nu se ciocni din nou violent cu soțul său! Avem detalii exclusive!

Florin Pastramă și Brigitte sunt implicați într-un nou scandal, iar noi avem detalii exclusive. Cei doi erau plecați la Timișoara, iar în urmă cu doar două zile aceasta a avut o nouă intervenție estetică, de data aceasta la buze.Pentru că mai tot timpul sunt în discuții contradictorii, iată că acum s-au certat cumplit, iar Florin Pastramă a decis să o părăsească pe brunetă. Acum ea nu știe ce decizie să ia, dacă să-l caute pe bărbat sau să se întoarcă înapoi în Capitală!

Florin Pastramă a plecat de acasă fără acte și telefon!

De câteva zile aceștia se aflau la Timișoara alături de copiii lor, acolo unde bruneta și-a făcut și o intervenție, de data aceasta la buze. Ea și soțul său s-au certat cumplit, iar de teamă să nu fie din nou bătută de către Florin Pastramă, Brigitte s-a ascuns în baie, însă atunci când a ieșit mare i-a fost mirarea că nu l-a mai găsit pe partenerul său în locuință.

Acesta a fugit de acasă fără acte și telefon și e de negăsit. Mai mult de atât, Florin Pastramă a plecat doar într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou, iar deja vedeta își face griji pentru bărbat.

Brigitte se întoarce la București fără Florin Pastramă!

Pe de-o parte încearcă să-l caute și să dea de el, însă pe de altă parte se gândește deja dacă să plece din Timișoara și să se întoarcă alături de copii înapoi în București!Noi am aflat că deja ea se pregătește să plece spre Capitală fără Florin Pastramă de care nu mai știe nimic, iar aceasta a chemat un bărbat pentru a o ajuta să pună antigel la mașină și să pornească la drum.

Parteneri