Florin Salam terorizat de 11 ani de interlopi! Sora lui nu a mai rezistat să iși vadă fratele în suferință și a mers la poliție: “Presiuni, amenințări și telefoane”

Maria Petrache, sora lui Florin Salam, a decis să meargă la poliție și să povestească cum liderii clanului Duduianu îl terorizează pe celebrul manelist.

Maria Petrache le-a dezvăluit anchetatorilor că, din cauza presiunilor făcute de interlopi, fratele ei nu poate să ducă o viață normală, din cauza depresiei.

“Declar faptul că toate aceste presiuni, amenințări și telefoane l-au afectat pe fratele meu iar în acest moment are o stare mentală foarte proastă și este în depresie. Ioniță (n.r. – concubinul Ioniță Marian Marius) a încercat, de-a lungul timpului, să-l țină departe de toate aceste conflicte și i-a ascuns foarte multe dintre telefoanele și amenințările adresate lui. Fratele meu nu își poate duce un trai normal și este într-o permanentă stare de temere din cauza acestor indivizi. Dau această declarație fără știrea fratelui meu, deoarece știu că el nu ar fi fost de acord cu acest lucru”, a explicat Maria Petrache, conform Gândul.

De altfel, polițiștii au la dosar o declarație a lui Florin Salam, în care acesta care recunoaște faptul că, timp de peste 11 ani, Duduienii i-au luat sume mari de bani și că Denom, unul dintre liderii clanului, și-ar fi “ridicat casa” cu banii lui.

Parteneri