Florin Zamfirescu, anunţ de ultimă oră: “Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa, o revelaţie”

Foto: libertatea.ro

Un anunț cumplit a șocat lumea teatrului românesc în urmă cu câteva săptămâni.

Florin Zamfirescu, unul dintre cel mai îndrăgiți actori din țara noastră, a sugerat că vrea să se retragă după 50 de ani de carieră.

Actorul a ținut să precizeze că va mai urca pe scenă doar câteva luni.

„Merg la spectacole până în vara aceasta. În Bucureşti şi în provincie joc într-un singur spectacol, «Căsătorie în trei», şi are mare succes”,a declarat Florin Zamfirescu.

Am ajuns la o vârstă la care am simţit asta. Vreau să văd ţara, vreau să stau cu cei patru nepoţi ai mei. Sunt orfan, acum 30 de ani a murit tata, în ianuarie a murit mama, şi am avut aşa o revelaţie. Am zis.

Am avut experienţele unor colegi care au luat drumul din teatru direct spre cimitir, şi nu e bine. Eu vreau să mă mai bucur de viaţă, totuşi, să pot şi eu să călătoresc, să văd ce e frumos, pentru că am făcut toate acestea doar în slujba pe care am avut-o.

Am muncit foarte mult în viaţa asta, am dormit în frig, pe paie, m-am îmbolnăvit, am spaime, am temeri, am coşmaruri cu scene din filme.

Eu zic că am ajuns la capăt. E timpul să spun STOP”, a mai spus actorul, conform click.ro.

Parteneri