Focar uriaș de coronavirus în județul Timiș! Conform DSP în județ sunt 9 focare active

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj a ajuns la 65, scrie ziarul DeBanat. Conform DSP Timiș, în județ sunt 9 focare active de Covid-19, care se află în supraveghere epidemiologică.

Focarul de infecție de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Lugojse extinde de la o zi la alta. Dacă vineri erau confirmate cu coronavirus 24 de persoane, sâmbătă, numărul acestora a ajuns 65. Majoritate persoanelor bolnave sunt pacienți, scrie ziarul DeBanat.

Centrul era sub supraveghrea DSP de câteva zile, s-au luat măsuri de precauție, însă autoritățile trebuie să stabilească, în urma anchetei epidemiologice cine a fost prima persoană infectată și cum s-a transmis virusul atât de rapid. În județul Timiș în prezent sunt 9 focare de coronavirus.

Numai la Inspectoratul Județean de Poliție sunt 19 cazuri confirmate, scrie presa locală. De asemenea, la fabrica Continental au fost confirmate cu coronavirus 46 de persoane. În Timiș au fost realizate 1.723 teste Covid-19 în ultimele 24 de ore, în urma cărora au fost depistate 37 de persoane pozitive, potrivit ultimului bilanț anunțat de autorități.

Parteneri