Fosta asistentă Emily Burghelea a încălcat regulile. Viorel și Vulpița au spus tot : “Să mă duc la ea la o petrecere”

Ieri, vestea dată de Emily în platou la ”Acces Direct” a șocat pe toată lumea: Veronica, agresată de Viorel? Nici gând! Soțul Vulpiței a povestit exact cum a decurs totul. În plus, fosta asistentă TV a încălat regulile!

Ce s-a întâmplat cu Emily?Fosta asistentă TV a încălcat regulile.

Viorel a povestit tot.

Toată România a trăit un adevărat șoc ieri, după ce asistenta de la ”Acces Direct” a aruncat o ”bombă” în platou: Viorel o agresează pe Vulpița. Nu, nici nu se pune problema de așa ceva, iar astăzi, în platoul emisiunii, cărțile au fost date pe față de însuși soțul Veronicăi. Emily a încălcat mai multe reguli importante, iar Viorel a povestit tot.

”Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: ”Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily”. ”Păi și ce vrei?”, i-am zis eu. ”Păi să mă duc la ea la o petrecere” și i-am zis ”Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo”, a zis Viorel.

Veronica a ținut să-și completeze soțul. ”I-am zis lui Viorel și i-am zis să dea adresa, share locațion și i-am zis că nu știu.”. Viorel susține că fosta asistentă TV a trimis o mașină după ei: ”Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit.. Înalt. Un băiat înalt”.

Iar povestea nu se termină aici. Viorel a continuat să spună ce s-a întâmplat la.. petrecere: ”Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok. A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că ”Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă”. Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat. Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic”.

Soțul Vulpiței susține că el și Veronica au fost filmați în timp ce dansau. ”Am făcut un dans popular și ce spune Emily: ”Hai să facem baie în jacuzzi”. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea. În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze.. nu pot să spun.. într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma”, a povestit Viorel.

Parteneri