Fostul selecționer Victor Pițurcă a confirmat că este infectat cu Covid-19

Victor Pițurcă a fost depistat cu coronavirus! Fostul selecționer a confirmat vestea îngrijorătoare, iar acum se află în izolare la domiciliu pentru 2 săptămâni.

Victor Pițurcă, în vârstă de 64 de ani, a fost depistat cu coronavirus. Cu toate că a fost un om extrem de atent și precaut, apropiații susținând că a făcut tot posibilul să se ferească de virus, acesta a reușit să îl contacteze. Vestea a fost confirmată chiar de el.

Victor Pițurcă are Covid-19

Victor Pițurcă a mărturisit în primăvara acestui an că este foarte îngrijorat de evoluția virusului și își ia toate măsurile de precauție necesare pentru a rămâne în siguranță. Fostul selecționer era sceptic și în privința întâlnirilor cu prietenii și familia. De cele mai multe ori acesta nu accepta vizite fără ca musafirii să se testeze înainte și să aibă un rezultat negativ.

„Aşa este, am COVID”, a recunoscut fostul câştigător al Cupei Campionilor cu Steaua în 1986.

Pe de altă parte, Dumitru Dragomir, fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat înainte de confirmarea selecționerului că Pițurcă s-ar fi infectat acum o lună și s-a tratat la clinica lui Gigi Becali. Ba mai mult, acum ar fi mai „puternic” ca niciodată, susține Dragomir.

”Toți s-au vindecat cu tratatamentul-minune de la clinica lui Gigi Becali, cu pastilele acelea aduse din Rusia, omologate acolo, în China sau India. Să scrie și Libertatea despre asta! Și nu numai ei s-au vindecat, ci și mulți alți pacienți, pe gratis”. a spus Dumitru Dragomir.

În mai, Gigi Becali a cumpărat din Rusia 100.000 de pastile de Arbidol, pe care apoi le-a donat spitalelor.

Parteneri