Gabriel Oprea Jr şi-a tras un bolid de 100.000 de euro. I-a lăsat cu gura căscată pe toți cei din parcare

foto: spynews.ro

„Juniorul“ lui Gabriel Oprea are bani să își satisfacă toate dorințele fie că vorbim despre mașini sau despre amenajarea locuinței. Recent, fiul fostului ministru de Interne și-a cumpărat o bijuterie pe patru roți, care l-a costat nu mai puțin de 100.000 de euro. Vezi cum a fost surprins alături de soția sa.

Gabriel Oprea Jr și-a luat un bolid de 100.000 de euro

Gabrile Oprea Jr și soția sa Davida, fiica unui moșier putred de bogat, au fost surprinși zilele trecute la cumpărături, în timp ce își achiziționau diverse obiecte pentru amenajarea locuinței, scrie Playtech.

Cei doi și-au făcut apariția coborând dintr-un bolid de lux în valoare de 100.000 de euro, pe care fiul lui Gabriel Oprea l-a cumpărat recent, lucru care se poate observa judecând atât după aspect, cât și după faptul că mașina nu a fost încă înmatriculată.

Îndrăgostiții s-au indreptat către un magazin de materiale de construcții și de amenajări interioare și exterioare și au analizat variantele preț de mai multe minute.

Meticuloși și atenți la detalii, dar și dornici ca locuința să arate cât mai frumos, cei doi soți au zăbovit câteva momente cu privirea asupra unor brazi de grădină pe care să-i planteze în fața casei.

Fără a ține cont de prețuri, pentru că nu este cazul lui, „Juniorul“ lui Oprea a luat câteva plante ornamentale printre care și brăduții, i-a pus pe cărucior și a plecat țintă către mașină, potrivit spynews.ro.

Îmbrăcați lejer și cu șlapi în picioare

Fiul fostului ministru de Interne nu a avut nevoie de ajutor, astfel că a cărat singur cumpărăturile către bijuteria pe roți, timp în care, în permanență, i-au fost alături soția, dar și o doamnă, cel mai probabil un apropiat al familiei.

Cei doi au mers la cumpărături îmbrăcați lejer, ba chiar cu șlapi în picioare, dar au omis să se protejeze împotriva temutului virus. Atât masca chirurgicală, cât și mănușile au lipsit cu desăvârșire.

Parteneri