Gabriela Firea a făcut un anunț trist pe pagina ei de Facebook! Bunicul ei a încetat din viață la 97 de ani

Gabriela Firea a făcut un anunț trist pe pagina sa de Facebook, iar mesajele de condoleanțe au curs unul după altul. Bunicul fostului primar general al Capitalei a murit la vârsta de 97 de ani. A fost veteran de război și cel mai longeviv jandarm.

„Prima duminică fārā bunicul Gheorghe, tatāl mamei noastre. A luptat in razboi, s-a întors rănit, a crescut copii și nepoți, a iubit lumea și viața… avea o caligrafie impecabilă, cânta la mai multe instrumente, era sufletul petrecerilor. A plecat spre o lume mai liniștită, la 97 de ani. Cu o zi înainte, a cântat…. drum lin spre locul fără durere și suspin, bunicule”, a scris Gabriela Firea duminică, pe contul de Facebook.

În luna martie a anului trecut, bunicul Gabrielei Firea devenea cel mai longeviv jandarm, fiind născut la data de 8 iulie 1922. Locotenent-colonelul (r) Ghiorghe Rotaru a fost sărbătorit la vremea aceea în cadrul unei ceremonii oficiale, la care au participat oficiali ai jandarmeriei, dar și reprezentanți ai Instituției Prefectului. Ghiorghe Rotaru, bunicul Gabrielei Firea, a primit o diplomă de excelență din partea Cancelariei Instituției Prefectului, un album cu istoria Jandarmeriei din partea lt. col. Marian-Constantin Bogdan, prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Vaslui, precum și o uniformă de jandarmi.

Parteneri