Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat înfrângere lui Gabriela Firea: “O pisică moartă la poartă”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat absența Gabrielei Fire de la sediul Partidului Social Democrat în seara anunțării rezultatelor exit poll la alegerile locale din București printr-o comparație … amuzantă.

Duminică searaa, candidatul PSD a preferat să lipsească de la sediul PSD, preferând să transmită un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Invitat într-o ediție specială a Știrilor ProTV, CTP a spus că, de fapt, Gabriela Firea a devenit o persoană nedorită de către liderii PSD.

În opinia gazetarului, membrii din actuala conducere a PSD au stat ”pe margine”, așteptând să vadă dacă Firea ”își frânge gâtul” în competiția electorală.

”E firesc ca Firea să nu se afle acolo, nu? Pentru că .. foarte simplu, devine o pisică moartă la poartă, în acest moment. Păi, nu, dar sunt niște versuri din copilăria noastră: la popa la poartă e o pisică moartă. De aceea .. Partidul ei, nu? Tot timpul, doamna Firea a spus sunt pesedistă, nu ca ceilalți, așa cum e contracandidatul meu, care nu se știe cu ce partid este. Eu sunt cu PSD-ul! Ei, acum, pentru ei, doamna Firea, nu știu dacă n-ar fi vrut să vină aici, dar cu siguranță nu vor ei, Ciolacu și compania, care, după cum s-a văzut, au stat oarecum pe margine, așteptând să vadă: își frânge gâtul sau nu-și frânge gâtul. Acum, pentru ei, este un lest, ca să nu mai folosesc astfel de expresii. De aceea .. e firesc.” – a declarat Cristian Tudor Popescu la Știrile Pro TV.

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS, a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată cu 39%, potrivit rezultatelor exit-poll de la alegerile locale 2020, realizat de CURS – Avangarde.

În replică, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică seară, după publicarea sondajelor la ieşirea de la urne, că nu există învinşi şi învingători, iar rezultatele reale ale alegerilor locale vor fi aflate luni dimineaţă.

Parteneri