George Burcea își dorește să se împace cu Andreea Bălan după ce vedeta și-a refăcut viața cu un alt bărbat: “Uneori inima vede…”

George Burcea nu s-a mai putut abține și vrea împăcare! Actorul a făcut un anunț neașteptat despre Andreea Bălan, iar reacția vedeti a venit imediat într-un mod nu prea subtil.

George Burcea a dat cărțile pe față și a recunoscut că-și dorește să continuie relația sa cu fosta soție. Actorul a făcut dezvăluiri neașteptate despre Andreea Bălan, așteptând posibil la o împăcare. Fostul iubit al vedetei a declarat că blondia va rămâne mereu în sufletul lui dar și…pe pielea lui. George Burcea a spus povestea din spatele tatuajelor sale, unul dintre ele fiind chiar cu artista.

„Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg, dacă mă despart de ea.”, a spus actorul la o emisiune tv.

Referitor la motivul despărțirii lor, George Burcea mărturisește că trecutul său și experiența traumatizantă din copilărie l-au determinat să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și părinții lui, și anume să destrame familia.

„În momentul în care ai un background asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă că mama venea foarte rar acasă sau că pe tata l-am văzut prima dată la 18 ani, rata să destrami și tu familia la rândul tău este destul de mare. Toate traumele din copilărie, toate greutățile, toate lacrimile te-au făcut să ajungi pe calea asta.”, a mai adăugat George Burcea.

Reacția Andreei Bălan a venit imediat

La scurt timp de la declarațiile fostului soț, Andreea Bălan nu a lăsat acest lucru să treacă pe lângă ea. Reacția artistei a venit imediat pe rețelele de socializare, unde a publicat o fotografie cu un mesaj nu prea subtil pentru George Burcea.

„Uneori inima vede ceea ce este invizibil pentru ochi”, a scris Andreea Bălan la descrierea fotografiei.

De la despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan s-a concentrat pe cele două fetițe ale sale, cu care-și petrece timpul non stop acasă sau în vacanțe. Cu toate acestea, vedeta nu a uitat de viața ei amoroasă și a fost surprinsă alături de un alt bărbat, în repetate rânduri.

Parteneri