George Burcea și Viviana Sposub se căsătoresc? Cei doi au aruncat bomba

George Burcea și noua lui iubită au planuri de căsătorie? Viviana Sposub a răspuns la cea mai controversată întrebare. În același timp, frumoasa asistentă tv a dezvăluit că împreună le vor face o vizită părinților, cât de curând.

Cuplul format din Viviana Sposub și George Burcea a fost o adevărată surpriză pentru admiratorii celor doi. Aceștia au recunoscut faptul că sunt împreună, dovadă fiind ipostazele în care au fost surprinși în cadrul unei emisiuni de televiziune. De atunci, se pare că între cei doi este doar lapte și miere.

De curând, Viviana Sposub a recunoscut că ea și George Burcea s-au mutat împreună, spunând despre fostul soț al Andreei Bălan că este acum „colegul ei de apartament”. Tot pentru aceeași sursă, simpatica asistentă de televiziune a declarat că lucrul care a atras-o cel mai mult la actor a fost simplitatea de care dă dovadă.

„Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine”, a spus Viviana Sposub într-un interviu oferit pentru Click!.

George Burcea și Viviana Sposub au planuri de căsătorie?

Întrebată dacă în viitor s-ar vedea mireasa lui George Burcea, Viviana Sposub a preferat să fie rezervată în formularea răspunsului, spunând că ar trebui să aibă niște ochelari de vedere pentru distanță pentru a putea ști ce o așteaptă. Deocamdată, ea se bucură de momentele frumoase petrecute în compania lui.

„Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire”, a continuat ea.

Actorul și asistenta tv vor merge la Botoșani pentru a-i vizita pe cei dragi
În continuare, atunci când a fost întrebată dacă vrea să o cunoască pe mama lui George Burcea, Viviana Sposub a mărturisit că ea și actorul și-au promis acum ceva timp că vor merge cu trenul la Botoșani pentru a-și vizita părinții.

„Ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a mai spus iubita lui George Burcea.

Parteneri