Gheorghe Dincă face declarații cutremurătoare! Alexandra a fost răpită de unul dintre cei mai periculoși interlopi din România ajutat de polițiști

Gheorghe Dincă continuă seria dezvăluirilor cutremurătoare în cazul Caracal. Acesta le-a declarat oamenilor legii că un posibil complice în răpirea Alexandrei Măceșanu ar fi un interlop cunoscut România, apropiat al Clanului Sportivilor din București.

Monstrul din Caracal a făcut noi declarații despre răpirea Alexandrei Măceșanu. Gheorghe Dincă i-a spus avocatului familiei tinerei că nu el ar fi omorât-o, ci că le-a dat-o unor interlopi. Aceștia ar fi venit cu două autoturisme și au scos-o pe Alexandra pe ieșirea din spate, atunci când el era plecat la farmacie.În același timp, Dincă le-a și rostit numele celor patru infractori care ar fi implicați în răpirea Alexandrei Măceșanu. Unul dintre aceștia ar fi un apropiat al grupării Sportivilor, cunoscută în sectorul 4 din București, au informat surse judiciare pentru WOWbiz.ro.

Interlopul la care se referă monstrul din Caracal ar fi o persoană cunoscută, cu relații puternice Poliția Română. Dincă i-a mai spus avocatului familiei Măceșanu că declarațiile lui precedente i-ar fi fost influențate de către cei oameni ai legii, care veneau în celulă și-i controlau spusele pe care urma să le transmită.

Ce declarații cutremurătoare a făcut monstrul din Caracal

În continuare, monstrul din Caracal ar mai fi declarat că fata ar fi fost dusă în Italia pentru a fi obligată să se prostitueze de alți membri din rețea. În același timp, Dincă a spus că nu știe dacă Alexandra Măceșanu mai trăiește sau nu.În legătură cu declaracțiile lui Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu a confirmat într-un fel aceste spuse, dar nu i-a dezvăluit numele interlopului indicat de monstrul din Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a spus însă că cel care a fost implicat în răpirea nepoatei lui locuiește în același cartier cu el, iar rețeaua acestuia a intrat în atenția polițiștilor, după ce a fost cercetată pentru infracțiunea de trafic de migranți. Mai exact, la sfârșitul anului 2019, DIICOT Arad a destructurat o rețea de trafic de migranți cu ramificații în Clanul Sportivilor din București.

„Întrebarea a fost ”cine sunt cei 4”. Le-a dat numele fiecăruia. Ceea ce mă uluiește pe mine este că unul dintre ei locuiește în București, prin cartier pe la mine, pe aici. Foarte interesant, nu? Iar această persoană care-și face veacul pe la mine prin cartier, prin București, conform declarațiilor lui Dincă, are relații la cel mai înalt nivel. A mai avut de-a face cu acești 4 și cu acest individ și în trecut”, a spus Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu a spus că Gheorghe Dincă a ezitat atunci când a fost întrebat despre țara în care ar putea fi acum Alexandra Măceșanu. Tot monstrul din Caracal a declarat că cei 4 interlopi din rețea împreună cu niște oameni ai legii din Poliție fac trafic de persoane.

„Întrebat despre țara în care ar putea fi Alexandra, răspunsul nu a fost unul ezitant, a fost unul tranșant. Dincă a spus că nu are de unde să știe unde este acum Alexandra, dar cele 4 persoane, cei 4 interlopi care lucrează într-o rețea, împreună cu polițiști de la cel mai înalt nivel ai Poliției Române, fac trafic de ființe umane într-o anumită țară de foarte mult timp”, a continuat el, potrivit sursei citate.

Parteneri