Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au anunțat sexul bebelușlui printr-un mod inedit. Peste 5,5 milioane de oameni s-au uitat la postare

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca urmează să devină părinți pentru prima dată, iar de curând au anunțat și sexul bebelușului. Cunoscuți pentru stilul de viață excentric, Gianluca și Sharon au ales o variantă destul de neobișnuită pentru a dezvălui dacă vor avea fată sau băiat.

Deasupra proprietății impresionante din Bologna a survolat un elicopter care a împrăștiat spumă de culoare roz, astfel că cei doi urmează să devină părinți de fată.

Așa cum era de așteptat, momentul a fost imortalizat și postat pe contul de Instagram al omului de afaceri italian. Peste 5,5 milioane de oameni s-au uitat la el, iar prin intermediul a mii de mesaje le-au transmis felicitări pentru minunata veste.

Gianluca Vacchi (52 de ani) și Sharon Fonseca (25 de ani) sunt împreună din aprilie 2017.

Gianluca Vacchi are peste 16,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Înaintea relației cu Sharon, italianul a format un cuplu pentru o lungă perioadă de timp cu Giorgia Gabriele, fiind perioada în care afaceristul a ajuns cunoscut în întreaga lume datorită dansurilor sale.

Vacchi mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ginevra Mavilla, născută în iulie 2002. Averea italianului este estimată la aproximativ 350 milioane de lire.

Parteneri