Gina Pistol a ajuns în al doilea trimestru de sarcină și a făcut publică prima poză cu micuța

Gina Pistol nu mai ține nimic secret, motiv pentru care în urmă cu câteva momente a făcut publică prima fotografie cu micuța din burtică. Prezentatoarea a ajuns în trimiestrul al doilea și abia așteaptă să își cunoască ”minunea”.

Gina Pistol este cea mai fericită femeie din lume, căci în curând își va strânge primul ei copil în brațe. Prezentatoarea de la Antena 1 este în al doilea trimestru de sarcină, iar lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Gina Pistol s-a fotografiat lângă un perete de frunze

 

Minunea din viața blondei a venit când nu se aștepta, mai ales că medicii nu îi prea dădeau șanse de a fi mamă pe cale naturală, iar acum, faptul că va avea o fetiță o face să renunțe la absolut tot, doar ca să își vadă copilul sănătos.

Deși ți-a ținut sarcina ascunsă până ce a trecut acea perioadă dificlă, acum Gina vorbește numai despre ”puiul de om” pe care îl poartă în pântec și pentru care se pregătește temeinic, ba chiar, nu își mai ascunde nici silueta de graviduță, căci a început filmările pentru sezonul nouă ”Chefi la cuțite”, mândră nevoie mare.

Însă, marea surpriză abia acum vine. Fiți atenți că frumoasă blondă a ajuns astăzi în cabinetul medicului care îi monitorizează sarcină, motiv pentru care, imediat după consultație, fericită că totul decurge ca la carte, Gina Pistol a făcut publică prima fotografie cu fetița din burtică, pe care a publicat-o pe pagina sa de Instagram.

Da, da, este cât se poate de adevărat, iar dacă nu ne credeți avem și dovadă! Prezentatoarea nu doar că a arătat-o lumii întregi pe fetița sa, ci i-a și dedicat și o piesă de suflet, cântată de Feli, ”Două inimi”, poate una dintre cele mai emoționante melodii ce conturează relația mamă-copil.

Parteneri