Horoscop 6 Septembrie 2020. Nativii Balanță sunt atrași de diferite idei și planuri periculoase

Horoscop zilnic cu previziuni în dragoste, bani sau sănătate. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi 

Horoscop Berbec – 6 septembrie 2020: Poate fi o zi agitată, presărată cu destule momente de zăpăceală, pe care ar fi bine să le temperezi pentru că te pot da peste cap și apoi va fi mai greu să îți revii.

Horoscop Taur – 6 septembrie 2020: S-ar putea să te surprindă neplăcut anumite situații, oameni sau simple replici ale apropiaților. Ar fi bine să îți păstrezi calmul, ca să poți fi îngăduitor față de cei care greșesc.

Horoscop Gemeni – 6 septembrie 2020: Pot să apară complicații în relațiile cu cei dragi, dacă nu vei reuși să îți deschizi urechile de-adevăratelea, ca să auzi ce spun și să iei în calcul părerile, protestele sau solicitările lor.

Horoscop Rac – 6 septembrie 2020: Incerci, prin orice metodă pe care o cunoști, să îți asiguri anumite privilegii, dar ar fi bine să ții cont și de drepturile celorlalți. Nu ți-ar folosi la nimic să le ingori sau chiar să le încalci.

Horoscop Leu – 6 septembrie 2020: Chiar dacă începi să te simți mai bine în propria piele și acest lucru se vede, ar fi bine să ții cont de ceilalți, să activezi ca protector al lor, nu ca un concurent indiferent.

Horoscop Fecioară – 6 septembrie 2020: Bine ar fi să îți păstrezi atitudinea rezervată și cumințenia care te ajută întotdeauna să discerni ce e cazul să faci și ce nu. Este o zi încărcată de zăpăceală și egoism.

Horoscop Balanță – 6 septembrie 2020: Te atrag tot felul de idei, propuneri, initiative, care mai de care mai curajoase, dar există și pericole în fiecare dintre acestea și ar fi bine să le evaluezi corect de la început.

Horoscop Scorpion – 6 septembrie 2020: Ai prins aripi, dar sunt slabe și imaginația îți cam joacă feste. Nu ar fi o problemă prea mare, dacă astăzi nu ar începe o perioadă în care vei dori să te ocupi doar de tine și plăcerile tale.

Horoscop Săgetător – 6 septembrie 2020: Sunt destule probleme cu cei dragi și chiar nu e nevoie să le accentuezi sau să le înmulțești. Acesta să fie darul tău, neștiut de nimeni, pentru ei.

Horoscop Capricorn – 6 septembrie 2020: Se pot complica anumite probleme din familie, dar nu peste nivelul cu care ești obișnuit. Poate doar reacțiile vor fi exagerate și impresiile de moment, pe măsură.

Horoscop Vărsător – 6 septembrie 2020: Este important să uiți de orice intenție incorectă legată de membrii familiei și să fii cinstit în relația cu ei. Poate că nu consideri importante aceste lucruri, dar ar fi bine să te mai gândești.

Horoscop Pești – 6 septembrie 2020: Este o zi intensă, cu numeroase momente în care va fi și mai dificil să te orientezi sau să iei decizii clare. Bine ar fi să te retragi din orice fel de aglomerație, mai ales dacă simți că nu-ți face bine.

Parteneri