Horoscop! Soarele intră în zodia Balanță. Trei zodii au noroc cu carul

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020 pentru nativii tuturor zodiilor. Iată predicțiile astrale relevate de cunoscutul astrolog, cuprinse în horoscopul săptămânii.

Potrivit celebrului astrolog Mariana Cojocaru, săptămâna 20-26 septembrie va fi una plină de evenimente astrologice importante, care pot influența zodiile atât pozitiv, cât și negativ.

Astfel, încă de la începutul săptămânii se remarcă o conjuncție importantă formată între Marte Retrograd și Lilith care influențează în mod direct toate zodiile. De altfel, pe data de 22 septembrie Soarele intră în zodia Balanță și are loc Echinocțiul de Toamnă.

Săptămâna deburtează sub o conjuncție Marte Retrograd-Lilith care afecteaza toate zodiile, chiar dacă se produce în constelația voastră. Influența este belicoasă și scoate la lumină persoane ciudate, cu acțiunile lor cu tot. Vestea bună este dată de Echinocțiul de Toamnă(22 septembrie), care instalează oficial toamna astronomică în Emisfera Nordică. Atenție la sănătate, carieră, familie: probleme!

Karma acumulează informații din trecut și, în momente de genul acesta, vă arată că nu uită, cum fac cei mai mulți dintre voi. Conjuncția lui Marte cu Lilith de care spuneam la Berbec reprezintă dovada că lucrurile pot scăpa de sub control și pot să o ia razna în cazul multora dintre voi. Acest aspect este și la Săgetători, la Fecioare și Pești(zodii duble). Unde? În plan afectiv(dragoste, familie), carieră, etc.

Parteneri