Ileana Badiu a făcut pentru prima oară declarații importante privind relația dintrea ea și soțul ei

Ileana Badiu este mamă și soție, dar din două motive bine definite ar putea oricând să ajungă la divorț. Vedeta a mărturisit ce nu îi poate ierta soțului, oricât de mult îl iubește.Ileana Badiu a făcut multe sacrificii de dragul căsniciei.Vedeta nu și-ar ierta soțul din două motive.

Ileana Badiu se poate considera o femeie împlinită, căci are familia la care a visa mereu, iar pe plan profesional lucrurile nu stau rău deloc.Însă, dacă mulți o invidiază pentru tot ce are acum, trebuie știut faptul că nimic din ce a realizat nu a venit peste noapte ori fără a face sacrificii. Motiv pentru care, deși iubește și este iubită, blonda, în cadrul unei emisiuni TV, a mărturisit ce nu i-ar putea ierta soțului, alături de care are și un băiețel.

”N-aș putea trece peste lipsa de interes pe care aș putea să o simt de la partenerul meu și infidelitatea. Cred că infidelitatea apare când este lipsă de interes. Orice fel de tentație ai avea, dacă există interes față de partener nu cedezi”, a spus Ileana Badiu în cadrul unei emisiuni TV.

Ulterior, fiindcă știe ce poate ierta și ce nu, Badiu a vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru ca acum să se laude cu o familie de nota zece. Se pare că, încă de la început, vedeta a recurs la o mulțime de lucruri care nu-i făceau plăcere, însă care erau bune pentru viața profesională a soțului. Astfel că acum se poate lăuda și bucura de tot ceea ce au construit în atâția ani de mariaj la distanță.

”Orice relație implică sacrificii. De la început am simțit că fac ceva pentru el, deși mie nu-mi convenea. Este nevoie de multă iubire ca să înțelegi că uneori trebuie să te pui pe tine în paranteze pentru celălalt. De la început eu am înțeles că soțul meu are un parcurs de făcut, n-am știut că va dura 11 ani, n-am știut că vom avea un copil, dar mi-am asumat treaba asta. N-am perceput-o ca pe un sacrificiu. Lucrurile au fost discutate de la început și am înțeles că pentru parcursul lui profesional este bine să stea în Germania. Acum este frumos că ne-am dezvoltat împreună. Am făcut o casă împreună, am plantat un copac, am făcut un copil, este o viață de om pe care am trecut-o împreună, iar parcursul ăsta comun schimbă total lucrurile. Importantă este construcția, ca să nu se dezbine un cuplu”, a mai spus Ileana Badiu.

Parteneri