Imagine inedită cu prințesa Diana la numai 6 anișori!

Imagine inedită cu prințesa Diana, la doar șase anișori. Fotografia a fost făcută publică de fratele mai mic.

Prințesa Diana a murit în urmă cu 23 de ani, în urma unui accident violent de mașină, petrecut în Paris. Deși au trecut mai bine de două decenii de la tragicul eveniment, aminitirea Dianei este încă prezentă în memoria fratelui mai mic, Charles Spencer. Luni, 9 noiembrie, el a făcut public un instantaneu din copilăria lor.

Fratele mai mic al prințesei Diana, Charles Spencer a frăcut publică o fotografie din anul 1967, atunci când cea care avea să devină “prințesa inimilor” se afla la vârsta de șase ani, iar Charles era un micuț de doar patru anișori .

Publicarea acestei fotografii vine la câteva zile după ce Charles Spencer a cerut BBC să deschidă o anchetă cu privire la un interviu al prinţesei Diana, difuzat pe post în 1995. În timpul acestui interviu prinţesa a rostit celebra frază, aluzie la Camilla Parker-Bowles, foarte apropiată de prinţul Charles: “Eram trei în acest mariaj, ceea ce înseamna prea mult” .

Charles Spencer îl acuză pe Martin Bashir că i-a prezentat documente false bancare pentru a-l face să creadă că apropiaţi ai familiei regale primeau plăţi pentru servicii de securitate în schimbul informaţiilor despre prinţesă. Aceste documente l-ar fi convins pe Charles Spencer să o pună pe sora sa în contact cu jurnalistul, relatează Dailymail.co.uk.

Înainte de a-l întâlni pe prințul Charles și de a deveni prințesă, Diana a avut multe joburi locuri de muncă, inclusiv cel de bonă și profesor. A fost plătită cu doar 3 lire pe oră pentru a se juca cu copiii, a face curățenie și a spăla. Când s-a căsătorit cu prințul Charles în 1981, Diana a devenit prima mireasă regală care a avut vreodată un loc de muncă plătit până a devenit soția unui prinț.

Parteneri