Imagini interzise minorilor cu un consilier din Guvern și cu asistenta sa chiar în timpul unei ședinte video cu consiliul municipal

Un consilier din Guvern a fost prins de colegii săi în timp ce întreținea relații sexuale cu secretara sa pe durata conferinței video cu consiliul municipal local. Imaginile scandaloase au ajuns virale pe Internet.

Un consilier al Guvernului a întreținut relații sexuale cu secretara sa în timpul conferinței video cu consiliul municipal! Imaginile au devenit virale pe Internet.

Un consilier al Guvernului din Filipine a fost surprins de colegii săi într-o manieră cel puțin scandaloasă. Oficialul întreținea relații sexuale cu secretara sa în timpul conferinței live cu consiliul municipal local.

Jesus Estil a ajuns în atenția publicului în urma unui filmuleț obscen care îl are protagonist pe el și secretara sa. Oficialul era în timpul unei întâlniri online cu Consiliului Municipal din Fatima Dos Village, regiunea Cavite, când a început actul sexual cu asistenta sa. În imagini se observă cum bărbatul a pus mâna pe camera de filmat, dar nu și-a dat seama că nu a oprit-o. Pe urmă, acesta s-a ridicat de la birou, îndreptându-se spre canapeaua unde era așezată secretara și s-au angajat în actul sexual. Scenele „fără perdea” au putut fi observate de ceilalți participanți la conferința video.

După ce imaginile au fost făcute publice, mai mulți locuitori au semnat o petiție prin care cer demiterea oficialului din Guvern.

“Nu este vorba doar despre un comportament necorespunzător, ci de o eroare gravă de comportament. Vom face totul pentru a-l pedepsi”, a anunțat Departamentul pentru guvernare locală.

Jesus Estil și-a cerut scuze pentru incidentul jenant care s-a petrecut pe 26 august și cere să fie iertat de superiorii săi, însă aceștia nu dau semne că ar fi prea indulgenți cu el.

Parteneri