Încă o tragedie în familia lui Emi Pian! Ce s-a întâmplat cu fiul interlopului?: “A căzut pur și simplu”

O nouă dramă în familia lui Emi Pian! Ce se întâmplă cu fiul celebrului interlop? Pierderea tatălui i-a pus capac lui Aly Pian!

În urmă cu trei săptămâni, vestea morții lui Emi Pian a venit ca un șoc pentru toată lumea. Celebrul interlop s-a stins din viață fulgerător, după ce a fost înjughiat de către rivalul său în timpul unui joc de barbut. Familia, rudele, apropiații, dar și cei care l-au iubit pe liderul clanului Duduienilor, l-au jelit și au suferit enorm. Cel mai afectat, însă, a fost fiul lui Florin Mototolea.

O nouă dramă în familia lui Emi Pian

Aly Pian, pe numele lui, a fost marcat de pierderea tatălui său și, deși au trecut săptămâni bune de la cumplita tragedie, tânărul de 21 de ani nu pare să-și revină deloc. Refuză să mănânce, să doarmă, iar starea lui de sănătate nu este deloc una bună. În plus, în momentul în care a fost audiat de către procurori ca martor în dosarul lui Emi Pian, Aly a căzut din picioare.

„A căzut pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii ochi, fără să poată face nimic”, au declarat surse apropiate pentru playtech.ro.

Parteneri