Încă o tragedie la Bollywood. Îndrăgitul actor Rishi Kapoor a murit

Foto: Divyakant Solanki/EPA-EFE/Shutterstock

La doar o zi după decesul lui Irrfan Khan, o nouă tragedie lovește Bollywood-ul. Actorul Rishi Kapoor a murit, joi, la vârsta de 67 de ani, informează CNN.

Starul indian a încetat din viață pe patul unui spital din Mumbai, fiind răpus de leucemie, boală cu care s-a luptat în ultimii doi ani.

„Doctorii și personalul medical de la spital au spus că i-a distrat până în ultimul moment”, anunță reprezentanții familiei artistului, potrivit Libertatea.

„A rămas jovial și hotărât să trăiască la maximum, în cei doi ani de tratamente făcute pe două continente. Familia, prietenii, mâncarea și filmele au rămas în centrul atenției sale, iar toți cei care l-au cunoscut în acest timp au fost uimiți că nu a lăsat boala să-l doboare”, au mai spus aceștia.

Rishi Kapoor și-a făcut debutul ca actor copil în 1970, în filmul tatălui său Raj Kapoor, „Mera Naam Joker” (n.r. – „Numele meu este Joker”).

Primul său rol principal – în filmul „Bobby” din 1973 – i-a adus premiul Filmfare, echivalentul premiilor Oscar din India, pentru cel mai bun actor.

De-a lungul carierei sale, Rishi Kapoor a jucat în peste 100 de filme.

Parteneri