Înmormântarea unui interlop s-a soldat cu zeci de amenzi pentru participanți

Înmormântarea cumnatului lui Bercea Mondial s-a desfășurat cu mare fast, fiind aduși cai, dar și lăutari care să “întrețină” atmosfera. Polițiștii nu au lipsit nici ei, iar sumele cu care i-au amendat pe participanți sunt scandaloase.

La înmormântare a participat un număr mare de localnici din Drăgăneşti-Olt
Înmormântarea cumnatului unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi, Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial, s-a desfășurat în mare fast, cu muzică lăutărească și cai. Duminică, 8 noiembrie, s-a adunat un număr mare de localnici din Drăgăneşti-Olt să îl cunducă pe acesta pe ultimul drum, iar imaginile scandaloase cu maneliştii invitaţi care cântă la catafalcul decedatului au ajuns pe reţelele de socializare.

Înmormântare cu lăutari și cai

Gele Mondialu’, un cumnat al interlopului Brecea Mondial din Drăgăneşti-Olt, decedat zilele trecute și a fost înmormântat de familie “cum se cuvine”. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum pe ritmuri de muzică lăutărească și cai.

La nefericitul eveniment și-au făcut apariția și polițiștii, care au supravegheat atent modul în care se desfășoară înmormântarea. Din cauza neregulilor și a numărului mult prea mare de participanți, oamenii legii au dat amenzi a căror sume ar fost scandaloase.

Oamenii legii au sesizat că la funeralii participau peste 50 de persoane şi aproape nicio normă de siguranţă sanitară nu era respectată. Amenzile aplicate, în schimb, sunt de tot râsul, 12 participanţi primind sancţiuni în valoare totală de 3.000 lei.

“La data de 08 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraşului Drăgăneşti-Olt are loc înmormântarea unui cetaţean din localitate la participă aproximativ 50 de persoane, fără a se respecta măsurile de distanţare socială.” a transmis purtătorul ed cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Parteneri